tirsdag, desember 05, 2006

Det gode liv i Armelimar [bilder]







Trygve på 6-årsdagen sin













appelsinpiken












Alpurra i Andalucia

17 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gratulere med dagen Trygve. Tenk at du er blitt så gammel og så stor og jeg ser hvordan du klatrer i masta med den største selvfølgelighet!! Fantastisk. Sikker på at du koser deg i Spania. Er det noe du ønsker deg til jul?? Hilsen Kari

1:40 p.m.  
Anonymous Anonym said...

hei Kari . jag har naa sett Flukten fra hoensegarden 100 ganger . jeg liker den veldig godt. I dag var det lkaldt aa bade . Jeg og farmor var paa stranda og saa paa de store som surfa paa brett. Det ser spennende ut . Jeg og pappa reiser til Norge i jula. - Til bestefar og bestemor i Gildeskaal.
Hilsen Trygve

8:08 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Obs, jeg glemte noe da jeg skrev bursdagshilsen til Trygve. Ingjerd kommer hit i morgen søndag 10. desember, vi skal ha førjulsmiddag her før hun drar til sydligere strøk. Har dere behov for lesestoff på norsk? Tenkte å sende med John Irving "Til jeg finner deg"? Noe annet?

10:19 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Til Brun: 10.desember er gaatt,men haaper du sendte med lesestoff allikevel. Internett i baaten er ned e etter stormen og naa sitter jeg paa en internettkafe. Det har blaast fryktelig i natt ogsaa,saa vi maatte opp aa sette paa mer tau. men naa er det fint vaer igjen.
Ada

10:29 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Ikke for sent! Mormor og jeg skal treffe Ingjerd før hun drar for å utveksle julegaver m.v. Mormor kommer 15., vi skal inn så mormor får se hvordan frøknene på Grunerløkka bor og med den siste rest av Ingjerds lager her.Sender med noen jeg tror du kan like.

9:42 p.m.  
Anonymous Anonym said...

hei alle sammen - lurer på om våre 2 familier har gjennomgått en liten fusjon?? Ellers vil jeg si til deg Trygve at du må få julegave senere når du kommer hjem - for nå reiser du jo nordover. Forleden dag møtte jeg Randi som jobber i din barnehage og hun ba meg hilse deg så mye. ER mailsystemet fortsatt nede?? Ha det godt alle der nede. Kari

9:17 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Finnes det en mailadresse?

10:15 p.m.  
Anonymous Anonym said...

hei alle sammen . Bare Trygve og Frigg får julegave fra oss ombord i s/y Ingjerd . Men mange andre får sommergaver (noe er innkjopt allerede, men egner seg ikke til å sende med fly.(Som kjent er flyselskapee lite komfortable med flytende væske)
an g mail adresse . ada.hovde@broadpark.no

netter er oppe igjen,

hilsen ada

8:56 p.m.  
Anonymous Anonym said...

nå har vi vaska golvet og vi har børi ved og stormen uler rundt veggene men hva gjør vel det - for nå skal vi puste på ei stund....og hvordan har førjulstida vært i båten? mye forberedelser Glede over å ha Rune og Ingjerd på besøk tenker jeg? Ønsker dere alle ei hyggelig jul. kari og kolbjørn

6:15 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Vi ønsker dere alle en god og varm jul! Her er det tradisjonell jul med julegrøt m/mandel, ribbe mm og mormors fruktsalat. Same procedyre as every year...
Skal hilse fra onkel Tryge og tante Solbjørg - de synes det er veldig artig å lese bloggen (mormor tar ut brevene for dem).
Mormor hilser og sier at hun har det bra og hun ønsker dere alle en riktig god jul og håper at dere har det bra. Vi har vært på en fin julekonsert med Sondre Bratland, Iver Kleive og Knut Reiersrud i Jakob kirke. Vi angret ikke på at den ble prioritert fremfor smultringbaksten (som forøvrig ingen spiser..)
Brynhild har forsøkt å sende julebrev mv til e-postadressen, men fikk den i retur. Så da blir det julehilsen på bloggen!

Varme klemmer fra
Mormor, Kjell, Torkild, Eivor, Fride og Brynhild

1:55 p.m.  
Anonymous Anonym said...

ROMJULSHILSEN
Her på Mo hadde vi,rent værmessig, en svart julaften (lille julaften var hvit og våt), 1.juledag våknet vi opp til en hvit jul og i dag,2.juledag, på nytt kun svarte flater.
Men vi har ellers feiret en helt tradisjonell jul, med alt tilbehør.
onkel Jarl er på julebesøk og i tillegg til farmor , var også Per (gammel nabo og slektning) gjest på julaften.
Nå skal den hjemmelagde marsipanen og masse dårlige amerikanske filmer nytes, og julenøttene ( på begge kanaler) skal knekkes!
Fortsatt god jul!
Hilsen Eskild, Magnus, Jarl, Ulla og Trond + Salto.

11:12 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei alle sammen.
Hvordan har julen deres vært da? Vi har hatt ei koselig julefeiring. Siri kom heim julaften, så det var godt å være samlet hele familien. Tenkte å sende noen bilder, men kanskje det ikke er muligheter for det?
Vi følger med dere på turen.
Ønsker dere alle et godt nytt år.
Hilsen Lena

6:17 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Ja, så lakker det mot slutten av dette året. Alle og en hver, for ikke å si noen og en hver kan jo summere opp sitt forgagne år på sitt vis. Her i Tordenskiolds gate er det, rent meterologisk ikke stort som minner om det vi er vant til på denne årstida. Ikke biologisk heller for den saks skyld. Det eneste måtte da være ankomsten av store flokker sidensvans på 1. juledag. de var, også i år, i rute.

Jeg har ingen fasttømret forestilling om nyttårsfeiring på deres trakter. Den eneste referansen jeg har i så måte er en heller fuktig feiring av nyttåret 1962 i Santa Cruz de Tenerife. Det er vel noe unna både i distanse og tid. Ikke er minnene alt for sylskarpe heller. Vi for vår del skal no snart bevere oss ut på Øya der vi skal ta farvell med det gamle og møte det nye.

Uansett: Til lykke med det nye året og alle opplevelser dety måtte bringe med seg.

Hilsen meg

5:46 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Godt nytt år til dere seilende.
Vi har besøk av Aud og Knut fra Greipstad, skal hilse så mye fra de.
Dårlig vinter her, minner mest om vårvær.
Hilen Jorunn og Jørgen

2:47 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hej på er. Jag som skriver är Kjell (han som sist lämnade den svenska båten Windy Lady i Alemerimar i slutet av november). Tack för en rolig avskedskväll på torsdagen. Hoppas båten fortfarande finns kvar för den 28/1 kommer jag och min kone ner en vecka. Vi kommer med RyanAir till Almeria kl.21.15 och har hyrt en bil. Skippern kommer antagligen ned framåt slutet av februari. Hälsningar Kjell.
PS. st@ksk.sala.se är min e-postadress, skicka gärna ett mail och berätta vad som hänt sen sist. DS

7:01 p.m.  
Anonymous Anonym said...

HEI PÅ DERE!Fikk adr. av Aud J., og har hatt stor glede av reisebrev og bilder!Artig at man kan følge med på reisen ved hjelp av moderne teknologi. Vi har det bare bra her på Hillesøya. Lite snø, og sola er bare tre uker unna!Får helgebesøk av Bjørn-Håvard med samboer og lille Thea som kom i mai, de bor heldigvis fortsatt i Tromsø. Dag-Helge har slått rot i Haugesund med sin kone og 3 gutter, de var på besøk her i nov. Vi ønsker dere alt godt i det nye året! Hilsen Ruth og Herolf.

12:09 a.m.  
Blogger Inger og Kjell said...

Hei Ada!
Fint å se at dere fortsatt har det bra i Spania! Bloggen er jo veldig fin, da! Vi lurer litt på hvordan dere får til å lage tekst til bildene...regner med at du følger med oss, er i Foz do Iguacu i dag og i morra,deretter Buenos Aires. ha det fortsatt veldig bra og nyt livet i friheten Inger Marie

1:27 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home