mandag, august 14, 2006

Dublin fortsatt

Stakkars oss. Vi er fremdeles i Dublin. Fikk vann i oljen og må skifte en motordel. Vi vet mer om et par dager. Ligger ved Pulbeg Yatchclub. Koser oss allikevel. Dublin er en fin by.

-Ada

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja det skal ikke være enkelt.
I går tok vi kart for oss og har "kontroll" på hvor dere ferdes.
Lykke til når dere skal over Biscaya-bukta.
Vi drar i morgen til Laksefjordvidda for å fiske røye og ørret.
Jorunn og Jørgen

7:40 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Til :Jorunn og Jorgen Ja, saann er det p[ langtur har vi forstaat.
men naa tror vi at det snart er i orden . sannsynnligvis drar vi videre paa torsdag . God turog skitt fiske . Hils "ungan"

8:28 p.m.  
Anonymous Anonym said...

dette var en gledelig melding. vi følger med dere i tanker og blogg. Men sånn er det å ha god kompetanse på det meste - slik at dere tar reparasjoner på strak arm. God tur videre. Vi ses når dere har kommet over Biscaya!!

8:51 p.m.  
Anonymous Anonym said...

og den siste anonyme var mæ kari

8:51 p.m.  
Anonymous Anonym said...

til borja: Tusen takk , Borja . Dette raadet skal vi foelge. Vi er nettopp ankommet Kinsale og skal gjoere klar for Biscaya. Er du i san sebastian ? Faar vi se deg paa turen ? Vi gaar antagelig inn til la coruna.

ada og John Tore

5:36 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Jeg minnes første gangen jeg var i Biscaya. Det var høsten 1962, eller kanskje det var -63. I alle fall var det i begynnelsen på siste halvdel av forrige århundre. Vi kom fra Caribien og det var glitrende vær og varmt på heile overfarten.

Så snart vi hadde rundet Azorene kom det et værskille og det ble nokså kjølig. I det vi kom inn i Bisccaya brøyt det løs med tett snøfokk. Litt av en overgang.

Det ser det ut til at dere slipper unna. Dersom vi skal tro Storm sin værtjeneste ser det ut til at både vind og og temperatur viser seg fra en mer forsomlig side. Kanskje litt lite vind?

I alle fall: Lykke på overfarten!

1:53 p.m.  
Anonymous Anonym said...

hei Kolbjoern. Ja, Vi har tro paa at vi faar en brukbar overfart. nordvest liten bris og langtidsvarsel som ser bra ut . Vi drar tidligst i morgen ettermiddag,altsaa torsdag. da skal vi p[ det skumle havet som Trygve sier og "da kommer kaptein sabeltann"
Hvordan hadde du det der ute i snoefokket da?
Ada og John Tore
Vi krysser fingra. Hils Kari

2:31 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Snart er vi i spania!
Jiipii!
bare noen skarve dager over sjoen.
Harr Harr

Gert

4:09 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Her ser vi i grunnen fram til at overfarten over Biscaya er over! Lykke til på ferden. Her har vi feiret Torkilds 30-årsdag med stor familiemiddag, riktig vellykket. I morgen skal vi til Saltnes, hvor vi nå har fått oss en nydelig hytte..så nå får hytta på Kjerringøy konkurranse.. Det regner, men solen kommer i morgen, samtidig med Ingjerd som skal lagre sine saker på vårt "møblerte" loft.. Som sagt, jeg skal være glad når dere er over det "skumle" havet... Følger spent med..

2:29 p.m.  
Anonymous Anonym said...

velkommen til Spania. Jeg vet at neste gang dere leser dette er dere i Spania. Og vi har fulgt dere i tankene og fulgt satelittoverføringer med vær og skyer og skjønner at det har vært mye gråvær! men nå kan dere nyte solen og i mange måneder framover. Jeg var på Guldteigbrygga i går kveld og mange spør etter dere og jeg deler ut blogadressen så nå kommer kanskje flere hilsner. Ha det godt - vi ses om noen få uker. Kari

10:55 a.m.  
Anonymous Anonym said...

hvorfor kaller alle seg anonymous?
god tur

3:10 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Skjønner at motoren er i orden og at dere er i Spania.
Og vi er vel hjemme etter en fin tur på Laksefjordvidda, fangst 34 flotte røye.
Endelig sommer her og,håper den varer noen dager til.
Lykke til videre, vi følger dere på kartet.
Jorunn og Jørgen

9:17 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home