fredag, juli 28, 2006

Gairloch, Skotland

Vi er nå på det kjente stedet Gairloch. Ferden går utmerket og over all forventning. Bare myggen er et minus. Veldig varmt. Vi har hatt følge med "Helmax" det meste av dagen. Vi har vært innom sju sluser i dag og er nå på vei ned kanalen. Port William i morgen.

Vi møtte en seiler i dag som mente at vi har vært her for ca 10 år sida. Han visste en del om båten, men vi tror han tenker på "Origo" som er ganske lik vår båt (selvbygd der den også), for vi har jo ikke vært her før.

-Ada

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Æ følge dokker etter beste evne og overbevisning på Google Earth. Det herre her ser jo bra ut. Dokker må hils når dokk passere Muirshearlich

12:33 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Splitte mine bramseil!

Du verden for en vakker blog. Jeg har vært skeptisk til dette blog-hysteriet helt til nå, hvor jeg endelig ser nytten av det. Veldig koselig å se bilder og lese om deres ekskursjon. Dere ser alle veldig bra ut!

Akkurat nå er det litt overskyet på Kjerringøy. Men, de siste dagene har det vært varmt så mamma har tint opp, og Kjell er i godt humør (mulig han var det også når det var kaldt, men da var ikke jeg her).

Lykke til! Kanskje jeg border dere på et passende sted...

3:02 p.m.  
Anonymous Anonym said...

hei alle sammen . saa hyggelig at dere er inne. Tusen takk for alle kommentarer. Til Torkild : kom bare !
til Borx : saa flott at du fant bloggen vaar. Hva heter kafeen til broren din ? Kanskje vi faar se deg et eller annet sted i Spania
Hilsen Ada

10:27 a.m.  
Anonymous Anonym said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

6:54 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home